Sponsor voor 500 euro inclusief deelname

U kunt uw bedrijfsnaam verbinden aan de rally.

Voor € 500,- krijgt u

 • een startbewijs voor één equipe à twee personen.
  • U neemt deel aan een volledig verzorgde rally
  • bij de ontvangst koffie of thee
  • een lunch
  • Per equipe ontvangt u een rallyboek met daarin de route
  • een rallyschild voor op de auto
 • een pagina grote advertentie aanleveren die wij opnemen in ons A4 Rallyboek.
 • uw logo op de rally bordjes
 • uw logo op de Facebookpagina van de RAZ-Rally

Inschrijven kan direct!

Inschrijven 500 euro sponsor
Voeg hieronder een foto van uw auto toe
Graag ontvangen wij een digitale foto van de deelnemende auto om op te nemen in het rallyboek en te plaatsen op onze social media.

Voeg hieronder uw advertentie en bedrijfslogo toe (optioneel)
Als sponsor van € 500,- mag u een pagina grote advertentie aanleveren die wij opnemen in ons A4 Rallyboek. Uw logo vermelden wij op de rallybordjes en op de Facebookpagina van de RAZ-rally.

Voeg uw advertentie toe
Voeg uw bedrijfslogo toe
Het aanleveren van uw advertentie en bedrijfslogo kan ook op een ander moment in overleg met de organisatie via info@raz-rally.nl.

Betalen

Uw sponsorbedrag is € 500,-.

Logo Ideal

Totaal: € -

Geen bevestigingsmail ontvangen na betaling? Controleer uw spam mailbox.


Voorwaarden, rekening houdend met corona maatregelen

 1. U kunt aan deze rally deelnemen met een klassieke auto, cabrio of andere bijzondere auto. Inschrijving vindt plaats via het online aanmeldformulier. De registratie van uw aanmelding gebeurt op basis van datum van inschrijving. Er kunnen maximaal 50 equipes inschreven worden.
 2. De betaling van het inschrijfgeld vindt direct na de inschrijving plaats door middel van Ideal. Uw betaling wordt gestort op rekening NL55 RABO 0102 1380 28 ten name van Rotaryclub Apeldoorn-Zuid te Apeldoorn. Uw betaling is uw bewijs van inschrijving.
 3. In verband met het corona-virus hangt het mogelijk van de maatregelen van het kabinet af of de razrally wel of niet kan doorgaan. De organisatie neemt uiterlijk 1 april 2021 een besluit of het evenement doorgang kan vinden en brengt u zo spoedig mogelijk via e-mail op de hoogte van het besluit.
 4. In het geval dat de rally geen doorgang kan vinden als gevolg van externe omstandigheden, waaronder RIVM-maatregelen, dan wordt het inschrijfgeld volledig teruggestort naar de rekening waarvan het inschrijfgeld ontvangen is.
 5. In het geval dat de rally wel doorgaat en u er zelf voor kiest om uw inschrijving te annuleren na 1 april 2021 vindt geen restitutie meer plaats.
 6. Met uw inschrijving verklaart u voor uzelf en namens uw navigator of passagier
  a. dat uw equipe op eigen risico deelneemt aan de RAZ-rally. Dit betekent dat de organisatie niet aansprakelijk is voor enige geleden of toegebrachte schade tijdens het evenement.
  b. dat u, uw navigator of passagier beschikt over een afdoende wettelijke verzekering voor particulieren als ook voor voertuigen.
  c. dat de bestuurder tenminste in het bezit is van een geldig rijbewijs B.
  d. dat foto’s die worden gemaakt tijdens de RAZ-rally geplaatst mogen worden op de website of social media en dat de organisatie deze mag inzetten voor promotie.

Vragen met betrekking tot de rally kunt u sturen naar info@razrally.nl.