De Rally

De rally

De rally wordt uitgezet door RallyWereld en voert over mooie en rustige wegen door Midden- en Oost Gelderland. De start is vanaf 09:30 uur vanaf het Fordmuseum, Tullekensmolenweg 33, 7361 EN Beekbergen. De finish is weer bij Fordmuseum. De route is ongeveer 140 km lang.

Laagdrempelig

Rally-ervaring is niet nodig om deel te nemen maar waarschijnlijk wel om hem te winnen. Voorafgaand aan de rally bestaat de mogelijkheid om uitleg te krijgen over de gehanteerde navigatiemethodiek. Na inschrijving wordt u hierover geïnformeerd.

U kunt meedoen met elk merk en type auto; wél vinden we het leuk (en het kijkend publiek ook) als u meedoet met een klassieker, een ‘exotische’, bijzondere auto of een cabrio. U kunt uw auto ook versieren.

2 Klassen

De RAZ-Rally kent 2 klassen waar u zich voor kunt inschrijven: een tourklasse en een sportcoryfee klasse op Tulpenrally niveau.
De sportcoryfee klasse is bij voorkeur bedoeld voor auto’s van voor 1980. Deze equipes rijden een andere route en met een iets hogere gemiddelde snelheid. Deze klasse is bedoeld voor mensen met een hoog ambitieniveau of die regelmatig meedoen aan (Oldtimer) rally’s.

De tourklasse staat open voor inschrijving van alle auto’s, waarbij natuurlijk ook moderne (elektrische) auto’s uitgenodigd zijn. Deze klasse is bedoeld voor mensen die kennis willen maken met dit soort evenementen. De complexiteit van de rit en de lagere gemiddelde snelheid maken dat de tourklasse een relaxter karakter heeft.

CO2 neutraal

Het rijden met (Klassieke) auto’s zorgt voor uitstoot van CO2. Uiteraard ligt het milieu Rotary Apeldoorn Zuid na aan het hart. Daarom is gekozen om deze CO2 uitstoot te compenseren door middel van een donatie aan StadsAkkers voor het planten van bomen.

Inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt € 225,00 per equipe. Per equipe ontvangt u een rallyboek en een rallyschild voor op de auto. Inschrijven kan via dit formulier. Het inschrijfgeld is bij vooruitbetaling verschuldigd. Na uw aanmelding krijgt u per mail verdere informatie. De definitieve versie van het wedstrijdreglement ontvangt u enkele dagen voor de RAZ-Rally.

Sponsoring

U kunt uw bedrijfsnaam verbinden aan de rally. Voor € 500,00 krijgt u een startbewijs voor één equipe à twee personen. U mag een pagina grote advertentie aanleveren die wij opnemen in ons A4 rallyboek. Verder vermelden we uw logo op de rally bordjes en op de Facebookpagina van de RAZ-Rally. U kunt ons goede doel ook steunen door middel van sponsoring zonder deelname. Lees hier meer over hoe u sponsor kunt worden.

Foto’s

Nog eens terugkijken op voorgaande edities? Bekijk hier de foto’s.

Informatie

Heeft u een vraag en/of opmerking? Stuur dan een e-mail naar info@razrally.nl.