De Rally

De rally

De rally wordt uitgezet door Classic Rally Adventures en voert over mooie en rustige wegen door midden- en oost Gelderland. De start is vanaf 09:30 uur. Vertrek is vanaf het Fordmuseum, Tullekensmolenweg 33, 7361 EN Beekbergen. De lunch vindt plaats tussen 13:00 en 14:00 uur. De finish is om ca. 17:00 uur weer bij Fordmuseum.  De route is ongeveer 140 km lang.

Laagdrempelig

Rally-ervaring is niet nodig om deel te nemen maar waarschijnlijk wel om hem te winnen. Voorafgaand aan de rally bestaat de mogelijkheid om uitleg te krijgen over de gehanteerde navigatiemethodiek. Na inschrijving wordt u hierover geïnformeerd.

Toerklasse

U kunt meedoen met elk merk en type auto; wél vinden we het leuk (en het kijkend publiek ook) als u meedoet met een klassieker, een ‘exotische’, bijzondere auto. Of een cabrio. U kunt uw auto ook versieren.

Inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt € 140,- per equipe. Per equipe ontvangt u een rallyboek en een rallyschild voor op de auto. Inschrijven kan via dit formulier. Het inschrijfgeld is bij vooruitbetaling verschuldigd. Na uw aanmelding krijgt u per mail verdere informatie.

Sponsoring

U kunt uw bedrijfsnaam verbinden aan de rally. Voor € 500,- krijgt u een startbewijs voor één equipe à twee personen. U mag een pagina grote advertentie aanleveren die wij opnemen in ons A4 Rallyboek. Verder vermelden we uw logo op de rally bordjes en op de Facebookpagina van de RAZ-Rally. U kunt ons goede doel ook steunen door middel van sponsoring zonder deelname. Lees hier meer over hoe u sponsor kunt worden.

Foto’s

Nog eens terugkijken op voorgaande edities? Bekijk hier de foto’s.

Informatie

Heeft u een vraag en/of opmerking? Stuur dan een e-mail naar info@raz-rally.nl.