De Rally

De rally

De Rally wordt uitgezet door Classic Rally Adventures en voert over mooie en rustige wegen door midden en oost Gelderland. De start is vanaf 10:00 uur locatie: A-Fordmuseum, Tullekensmolenweg in Beekbergen www.tullekensmolen.com. Lunch tussen 13:00 en 14:00 uur. Finish om ca. 17:00 uur weer bij A-Fordmuseum.  Route wordt ca. 140 km lang.

Laagdrempelig

Rally ervaring is niet nodig om deel te nemen maar waarschijnlijk wel om hem te winnen. Voorafgaand aan de rally bestaat de mogelijkheid om uitleg te krijgen over de gehanteerde navigatiemethodiek.

Toerklasse

Je mag meedoen met elk merk en type auto; wél vinden we het leuk (en het kijkend publiek ook) als je meedoet met een klassieker, een ‘exotische’, bijzondere auto. Of een cabrio. Je mag je auto ook versieren.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt € 195,- per equipe. Voor dit bedrag krijgt u een volledig verzorgde rally dag met koffie/thee-ontvangst, lunch en na de finish een heerlijke maaltijd. Per equipe ontvangt u een rallyboek en een rallyschild voor op de auto.

Sponsoring

U kunt uw bedrijfsnaam verbinden aan de rally. Voor € 500,- krijgt u een startbewijs voor één equipe à twee personen. U mag een pagina grote advertentie aanleveren die wij opnemen in ons A4 Rallyboek. Verder vermelden we uw logo op de rally bordjes en op de Facebookpagina van de RAZ-Rally.

Foto’s

Kijk voor foto’s van de editie 2015, 2016 en 2017 hier

Informatie en inschrijving

Voor nadere informatie neem contact met ons op. Inschrijven kan via dit formulier. Het inschrijfgeld is bij vooruitbetaling verschuldigd. Na uw aanmelding krijgt u per mail verdere informatie.